Asiakastapahtumat
Elämyksellisissä kohtaamisissa yrityksesi viestit jäävät paremmin mieleen. Tuotamme innovatiivisia tapahtumia kaikenlaisiin tarpeisiin.

Henkilöstötapahtumat
Henkilöstöstä huolehtiminen on yrityksen tärkeimpiä tehtäviä. Monimuotoisten tapahtumiemme avulla kehität, koulutat, sitoutat ja palkitset.

Tapahtumamarkkinointi
Tekeminen ja kokeminen saavat kohderyhmien muistamaan tuotteesi. Suunnittelemme ja toteutamme tehokasta myynninedistämistä.

GreenEvent tapahtumat

Tapahtumamme perustuvat luottamukselliseen asiakassuhteeseen, huolelliseen suunnitteluun ja korkealaatuiseen toteutukseen. Vastaamme erityisen mielellämme koko tapahtuman tuotantoprosessista. Voimme myös liittää tapahtumaanne yhden erillisistä tapahtumakonsepteistamme.

Tapahtumatoteutuksemme tarjoavat asiakkaillemme selkeitä, konkreettisia ja kustannustehokkaita mahdollisuuksia pienentää ympäristökuormaa kaikilla tapahtuman osa-alueilla. Me emme usko saarnaamiseen, vaan luotamme viihteellisten ja hauskojen ilmaisumuotojen ajavan tärkeitä asioita paljon tehokkaammin. Tapahtumissamme kaikilla on helppoa ja huoletonta olla.