Hyvää vuoden 2012 alkua!

Vuosi vaihtui. Vielä tässä kertaamme viime vuoden tekemisiämme ja haarukoimme tulevaa.

Kiitos kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja tietenkin myös työntekijöillemme päättyneestä vuodesta 2011! Vuosi toi mukanaan mielenkiintoisia tapahtumacaseja, paljon onnistumisia sekä uusia tuttavuuksia. Paljon tehtiin, mutta paljon jäi vielä tekemättäkin. Joten parannettavaa ja työtä piisaa tällekin vuodelle, toki.

Viime vuoden yritystapahtumissa näkyi kasvava kiinnostus ympäristöasioihin. Etenkin ruokapuolella luomu- ja lähiruoan kysyntä kasvoi. Meiltäkin jopa jo kysyttiin vaihtoehtoja, kun tähän asti olemme aika lailla pelkästään itse joutuneet / saaneet tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällistä ruokaa tapahtumiemme cateringpalveluidemme kautta. Tapahtumapaikat ovat myös alkaneet osoittaa kasvavaa ymmärrystä ympäristön huomioimisessa. Ympäristösertifioiduissa tapahtumatiloissa tapahtuman taustat on monin osin jo varmistettu. Ihan kaikkea ei enää tarvitse siis itse perin pohjin penkoa. Asiat etenevät, erinomaista! Me GreenEvent Oy:ssä saamme nyt vuonna 2012 paketoitua entistä monipuolisempia, kestäviä vaihtoehtoja tapahtumillenne.

Tämän positiivisen kehityksen kääntöpuolelta löytyy sitten se ikävämpi, ei niin kestävä, todellisuus. Käytännössä yritysten ympäristöteot jäävät valitettavasti vielä liian usein puheen tasolle, tai sinne jonnekin yrityksen arvojen listauksiin. Tapahtumien kilpailutuksissa ympäristöasiat eivät ole avainasemassa. Ristiriita puheen ja toiminnan tason välillä ei viime vuonna juurikaan pienentynyt.

Me toivomme tulevan vuoden tuovan asiakkaillemme mukanaan halua ja uskallusta valita kestävämpiä tapoja toteuttaa tapahtumia. Haastamme tapahtumien tilaajaportaan toteuttamaan ympäristöohjelmiaan ja toimimaan listattujen ympäristöarvojensa mukaisesti. Muutetaan trendiä todeksi!

Rohkeutta!

 

Mr. Green

-Yltsi-

 


Kommentit
(Ei vielä kommentteja)
Kirjoita kommentti