Tunnelmia kongressimessuilta

Jokavuotiset kongressimessut järjestettiin tällä viikolla. Alan toimijat esittäytyvät messuosastoillaan ja kokoustiloihin aikataulutetaan melkoinen määrä esityksiä ja alustuksia erilaisista aiheista. Näinhän se menee. Asiakkaat ja tarjoajat, tutut ja vähemmän tutut tapaavat toisiaan. Pelkkien osastojen kiertämiseen saa helposti kulumaan sen kolmisen tuntia, helposti. Kävin itse mm. kuuntelemassa case-esittelyn ympäristöystävällisesti rakennetusta pohjoismaisesta konferenssista. Peilasin omaa tapaamme toimia tähän kyseiseen esiteltyyn caseen. Vaikutti mukavan tutulta tuo malli. Tuntui hyvältä huomata, että on asiaan paneutuvia toimijoita, jotka asettavat riman yhtä korkealle kuin minne sen itse on sijoíttanut. Tämän alan osaajia tarvitaan varmasti! Messuosastoilla sen sijaan ympäristömyönteisyys näkyi edelleen valitettavan vähän.

Mitä muuta messuilta? Tuttuus ja turvallisuus ei ole huono asia. Rohkeus ja tinkimättömyys taas sitten - no, hieman harvinaisempia hyveitä.

Toimistollamme odotellaan kovasti puiden vihertymistä.

Näissä tunnelmissa, rohkeasti.

"How do you see this tree? Is it really green? Don’t be afraid to paint it as green as possible."

- Paul Gauguin -

Kommentit 0 | Katsottu: 2434 |

Hyvää vuoden 2012 alkua!

Vuosi vaihtui. Vielä tässä kertaamme viime vuoden tekemisiämme ja haarukoimme tulevaa.

Kiitos kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja tietenkin myös työntekijöillemme päättyneestä vuodesta 2011! Vuosi toi mukanaan mielenkiintoisia tapahtumacaseja, paljon onnistumisia sekä uusia tuttavuuksia. Paljon tehtiin, mutta paljon jäi vielä tekemättäkin. Joten parannettavaa ja työtä piisaa tällekin vuodelle, toki.

Viime vuoden yritystapahtumissa näkyi kasvava kiinnostus ympäristöasioihin. Etenkin ruokapuolella luomu- ja lähiruoan kysyntä kasvoi. Meiltäkin jopa jo kysyttiin vaihtoehtoja, kun tähän asti olemme aika lailla pelkästään itse joutuneet / saaneet tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällistä ruokaa tapahtumiemme cateringpalveluidemme kautta. Tapahtumapaikat ovat myös alkaneet osoittaa kasvavaa ymmärrystä ympäristön huomioimisessa. Ympäristösertifioiduissa tapahtumatiloissa tapahtuman taustat on monin osin jo varmistettu. Ihan kaikkea ei enää tarvitse siis itse perin pohjin penkoa. Asiat etenevät, erinomaista! Me GreenEvent Oy:ssä saamme nyt vuonna 2012 paketoitua entistä monipuolisempia, kestäviä vaihtoehtoja tapahtumillenne.

Tämän positiivisen kehityksen kääntöpuolelta löytyy sitten se ikävämpi, ei niin kestävä, todellisuus. Käytännössä yritysten ympäristöteot jäävät valitettavasti vielä liian usein puheen tasolle, tai sinne jonnekin yrityksen arvojen listauksiin. Tapahtumien kilpailutuksissa ympäristöasiat eivät ole avainasemassa. Ristiriita puheen ja toiminnan tason välillä ei viime vuonna juurikaan pienentynyt.

Me toivomme tulevan vuoden tuovan asiakkaillemme mukanaan halua ja uskallusta valita kestävämpiä tapoja toteuttaa tapahtumia. Haastamme tapahtumien tilaajaportaan toteuttamaan ympäristöohjelmiaan ja toimimaan listattujen ympäristöarvojensa mukaisesti. Muutetaan trendiä todeksi!

Rohkeutta!

 

Mr. Green

-Yltsi-

 

Kommentit 0 | Katsottu: 2774 |

Hyvää Joulua

Joulupäivä. Kaksipäiväisen tapahtuman toinen osio. Aaton ruokalasti painaa mahassa. Kaikki valmistelut on tehty. Pääesiintyjä, joulupukki on jo käynyt. Roskasäkit täynnä lahjapaperia. Leluja on jo hiukan unohtuneena nurkissa ja seinänvierillä. Edetään silti kohti uutta kattausta. Laitetaan saunaa lämpiämään. Jouluaterialla voisi tänään osata valita lautaselle vain ne suosikit. Ehkä hidastetaan tahtia eilisestä. Nyt nautitaan rauhassa kaikesta valmiiksi tehdystä. Ollaan tässä ja nyt.

Huomenna vasta puretaan. Lajitellaan jätteet, kysellään ja annetaan tarkemmat palautteet. Mietitään mitä ensi vuonna.

Ottakaahan rauhassa!

 

-Yltsi-

Kommentit 0 | Katsottu: 2314 |

VIHREÄTÄ HAVAINNOIMISTA

Tervetuloa havaitsemaan vihreää!

Tällä palstalla kerromme ajankohtaisia uutisia ja havaintoja oikeastaan kaikesta yrityksemme toimintaan liittyvästä.

Avaamme toimintaamme ja kirjoitamme uutisia lähinnä vihreästä näkökulmasta katsoen. Perusajatuksena tulevissa kirjoituksissa on tapahtumatuotannon ja vihreän ajattelun, sekä ympäristövastuullisuuden yhdistäminen.

Esittelemme täällä meitä koskettavia ja kiinnostavia toimijoita ja toimintamalleja. Haluamme myös nostaa esiin meitä inspiroivia ajankohtaisia aiheita. Me pyrimme vaikuttumaan ja hämmästymään ympäristöstämme. Ja totta kai, tahdomme omalla toiminnallamme vakaasti välittää tätä keräämäämme tietoa eteenpäin! 

Shall it be green...

Yltsi

Mr. Green

Kommentit 0 | Katsottu: 3251 |
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

TERVETULOA GREEN-BLOGIIN!

Mukavaa, että pääsit käymään. Jos siltä tuntuu, niin osallistu keskusteluun jättämällä kommentti ja muista myös tilata suora RSS-feed niin pysyt ajantasalla!